#17 Det är ett mirakelbarn!

Fredagen de  20:e April hände något som jag verkligen inte trodde, det tog mig några dagar att inse att, jag faktiskt var gravid. (!!) Med take på min bakgrund med missfall så vågade jag inte virvla iväg med tankarna utan tog en dag i taget.
 
Si sådär 4 månader efter detta kan jag och vågar nu jag äntligen gå ut med att jag fortfarande är gravid, jag har ett väldig levande liv i min mage som växer så det knakar. 20 veckor in i gravidteten och halvägs kvar. På något sätt känns det fortfarande helt galet, så som man har kämpat och plötsligt så händer det bara? Det är som en dröm som helt plötsligt blivigt sann. Det finns så många saker jag vill säga till dom som kämpar. 
Jag kommer att skriva ett inlägg snart angående STRESS och barnlöshet. 
 
Igår var jag på RUL (Rutin ultraljud) och allt var u.a (utan anmärkning). Hade dock lite otur med barnmorksa, kändes som hon inte var speciellt egagerad. Men men, andra barnet bryr mig sig inte lika mycket om sånt som med första, så länge allt såg bra ut så är jag supernöjd. 
 
Jag brinner otroligt mycket för ämnet barnlöshet och kommer att skriva några mer inlägg om detta. Speciellt sekundär barnlöshet.