#38 Att ta vara på föräldraledigheten.

Faktum är att jag alltid velat ha två barn, drömmen var en pojke och en flicka, även om jag alltid trott att jag skulle bli en typisk pojkmamma. Därför är jag otroligt tacksam och glad över att jag fick en av varje. Freja är verkligen en fnittrig filur. Hon gömmer sig alltid bakom "kräk"filten när hon skrattar, så där lite genant. URSÖTT. Hennes personlighet kommer fram mer och mer för varje dag. Hon är otroligt envis och visar tydligt vad hon tycker om och var hon inte tycker om. Just nu vill hon bara sitta sitta sitta när hon är pigg och vaken. Ligga på rygg är tydligen bara för småttingar ;P . Om två dagar blir hon 3 månader. 
 
Saken jag ville komma fram till är att eftersom detta är antagligen sista gången jag är föräldraledig eftersom det är mitt andra barn och antagligen sista. Jag vill ta vara på ledigheten till max därför försöker jag att spendera så lite tid som möjligt framför en skärm. All min fokus går till mina barn och Freja när Troy är på dagis. Vet ni vad. Det är sjukt skönt, man glömmer till och med ibland bort att man äger en telefon. 
Troy får bara anväda ipaden på fre-sön i begränsad tid såklart. Därför är det också orättvisst då om man själv sitter med telefunken. Snacka om dubbelmoral liksom. Så telefonen ligger på något ställe i huset och skulle jag behöva ringa eller kolla något så får jag ta mig dit och kolla lite diskret. Har faktiskt fungerat riktigt bra. Kan rekomenderas. 
 
Därför känner jag också att bloggen inte är riktigt prioriterad. Har egentligen aldrig varit speciellt bra på att uppdatera den haha. 
Dock tycker jag om att skriva, har en dröm om att skriva en bok. Jag går och gnager lite på den tanken. Tänkte jag ska skriva upp lite tankar och ideér och sen får man se vad framtiden