#13 Dag 10

Oj. Dag tio redan på cykeln. Dom första veckorna i cykeln går alltid så snabbt och dom sista går alltid så längsamt haha. Denna cykeln så kommer jag att vara bortrest dom sista veckorna i cykeln och förväntar min mens precis när vi kommer hem, eller icke mens? Fast vid detta laget så tragist nog förväntar jag alltid mens... 
 
Sociala medier är rätt jobbigt. jag överdriver knappt nått när jag säger att jag VARJE dag ser någon ny människa som lägger ut att dom är gravida. Jag försöker logg ut från facebook och försöker att undvika sociala medier för att inte känna mig nere, dock är det svårt när man är uttråkad. 
 
Inte trodde jag när jag tog ut min spiral våren 2015 att jag fortfarande skulle sitta här snart 3 år senare utan ett barn i famnen eller i magen. Livet är osägbart och man ska inte ta något förgivet. Kämpa vidare alla <3
 
 

#12 cykeldag 3

Here we go again. Mensen kom en dag senare. Tomheten har innfallit, känsligheten, tröttheten. Det är många biverkningar av barnlängtan. Jag önskar jag hade ett terapirum, ett rum som var helt isolerat, vitt men massa olika ljus i olika färger där golver är täckt av madrasser. I detta rummet kan man bara låsa in sig och skrika, allt vad man orkar, man kan gråta hur högt man vill, man kan somna av utmattning och vakna vackert. Eller så kan man bara ligga där och vara, bara titta rakt upp och tänka på ingenting alls bara ligga och fokusera på hur färgerna ändras. 
 
Ja. ni fårstår själva hur jag mår. 
 
enough said today. 

#11

BIM idag, eller BM (beräknad mens) för jag känner inte en tillstymelse till graviditet och negativ sticka igår. Känner heller ingen tillstymmelse till mens. Dock kom dem med buller och bång mitt i natten förra cykeln. 
 
Vad känner jag då? Jag känner ingenting, känner mig varken glad eller ledsen. Jag känner mig melankonisk. Det är nästan ironi hela grejen. Jag vill nästan skratta åt det som ett stort skämt. HA! Man ser en efter en som blir med syskon, som har fått sitt syskon, där syskonet har hunnit fylla både 1 och 2. Var är jag? Här, skrivandes i min blogg. Jag hatar att "tycka synd om mig själv". Det är inte det jag vill, jag vill bara få ut alla jävla tankar och mög. Jävla piss skit röv helevete. Typ så känns det. Det är typ dom orden som jag kan tänka på när jag vill beskriva mina känslor. 
 
"Ett jävla piss-mög-skit-röv helvete" 
 
Jag önskar att man inte bara kunde se dom som lyckas (altså de gravida kvinnorna och mammorna med barnvagnar) utan även att man kunde se alla som kämpar. Att dom hade en liten stjärna över sig, som i spelet THE SIMS. Jag undrar hur många stjärnor man hade sätt då? 
 
Min kropp hatar mig, jag måste gå ner minst 5 kg. HA! det är ju piss-enkelt tänker ni?  nä, för jag ligger precis på en platå... Men min kropp är så jävla konstig att det liksom gör protest i allt när jag väger några kilo för mycket. VAFAN liksom 5 kilo hit eller dit. 
NÄ, nästa metod är att gå ner dessa kilona, tror ni det kanske kan bli ett barn gjort då? .... 
 
 
... röv! ja, jag är irriterad just nu, less på det! :( fan. JA, jag vet att jag skrev att jag skulle va positiv, det försöker jag, därför jag måste få ut all irritation nu.... inte så jävla lätt altså. 

# 10 Nytt år

Äntligen är 2017 över. Det var, för mig, ett jävla pissår. Så jävla mycket elende. 2 missfall, påkörd, nytt jobb där jag fick jobba med en person som höll på att få mig helt utbränd. Nädu 2017, dig vill jag helst glömma. 
 
Vad jag vill minas med 2017 är: min sons 4års dag, att vi själva la om vårt tak, alla fina stunder med min underbara familj, mina föräldrars kämpande med sommarstugan som äntligen blev klar och slutligen den fina julen ute i sommarhuset. Sedan är jag även mycket stolt över mig själv som har tagit mig igen allt detta skitet under året med ÄVEN att jag har vågat prova nya saker, att jag har våga ta beslut. 
 
Mitt 2018 har börjat mycket bra. Änn så länge har jag kännt mig väldigt lycklig och glad. I år ska jag ta vara på allt som är positivt. 
 
jag är på BIM - 4 och jag kommer inte säga vad jag tror utan tiden får visa. Kan dock säga som så att OM det inte tar sig så kommer jag/vi att prova bisolvon igen.